tiistai 31. elokuuta 2010

European Rainbow Gathering 2010, Finland

Kauppareissu taittui kahden J:n ja T:n (kuvaajamme) voimin (vasemmanpuoleisin poika ei lähtenyt kauppareissulle, se vain hausi kuvaan) liftaten. Emme olisi saaneet liftikyytiä, ellemme olisi tanssineet iloisesti tienposkessa poita ja keppejä pyöritellen.  Ostimmme kaupasta koko Rainbow-kylälle ruokaa, dyykkasimme vielä takapihan roskiksetkin (josta löytyi muunmuassa chilimaustetta, paljon lihaa jota emme voineet leiriin viedä, sekä jotakin kanaa).
  
Illanvietto sujui omassa minileirissämme railakkaasti korttipelejä pelaten ja syöden kaupasta ostettuja herkkuja, jotka tosiaan tuntuivat kauhean ylellisiltä, kun ruoka muuten sisälsi lähinnä kasviksia, linssejä ja papuja (mutta oli herkullisempaa kuin mikään kotiruoka, sanokaa minun sanoneen).
Viimeisenä aamuna pakkasimme tavaroita, ja kuuntelimme ensimmäistä kertaa viikkoon elektronista musiikkia; Olli-PA raikasi J:n mp3-soittimesta tahdittaen samalla mukavasti tavaroiden yhteenhaalimista. Toinen villasukkani katosi tähän telttaan, joka on tällä hetkellä J:n mukana Portugalissa. Teltta ja J kotiutuvat matkalta tänään.

1 kommentti:

  1. ihastelin sun takkujas tossa banerissa :) mullakin on aika suht tuoreet rastat päässä, kesällä takutettu ja meinaavat aukeilla ja latvat ei takutu :p osaisikko neuvoa että millä konstilla saisin ne pysymään? :D ne kihartuuki ku mahottomat. oon harkinnu että täti laittas mulle permanenttiainetta niihin ja huovuttelis.. missä tuo rainbow oli tuolloin 2010? mun kaveri oli kesällä parinki otteeseen oulussa rainbowssa, ite en päässy ku olin just lomalla perheen kanssa niihin aikoihin, mutta ens vuonna taidan suunnata kyllä sinnepäin! :) huomasin että oon kyyläilly sun kuvia joskus galleriassaki ku sulla oli nää samat kuvat siellä. jännää sinänsä.

    VastaaPoista

My rhyme ain't good just yet,
My brain and tongue just met,
And they aint friends, so far,
My words don't travel far,
They tangle in my hair,
And tend to go nowhere,
They grow right back inside